Labrador a nepríjemní susedia

Labrador a nepríjemní susedia

Linda
15.12.2017
13:39
Zdravím Vás, chcela by som sa poradiť. som zufala z tejto situácie a na nervy. Kúpili sme rodinný dom, medzi ďalšími domami. A po čase sme si tam doniesli aj nášho psíka - labradora 6 ročného. Mávali sme ho pusteného cez den aj v noci. V noci štekal za plotom na všetko, čo išlo okolo. Vo vedľajšom dome býva stará dôchodkyňa, ktorá vtedy prvý raz po mne vyletela o jedenástej v noci. Chapem -každý sa chce vyspať, náš pes má mohutný hlas, tak som sa s jej dcérou dohodla, že ho budeme zatvárať na noc. A dokonca sme to urobili až tak, že spáva v našej predchodbe vnútri v dome a nie vonku vo voliére. Takže celú noc je ticho. Teraz im začal vadiť už aj cez deň. Pes nešteká nepretržite, vkuse, a ani niekoľko hodín. Štekne si ako každý normálny pes sem tam. A dvakrát sa stalo za polročný pobyt nášho psa, že sa im zobudila malá dcéra, ktorá poobede spáva, lebo on im to určite robí naschvál a zašteká vtedy, keď malá spí a ona sa na to budí. A zas nás vtedy menovala naša suseda všelijako, len nie pekne. Druhej susede, rovnako stará pani, tej vôbec nevadí, dokonca hovorí, že skoro vôbec nešteká, že ho nepočuje. Môj manžel ho chce dať naspäť ku jeho rodičom, kde býval, kým sme nemali dom. Lenže ja sa skôr tak chcem spýtať, kde mám mať ešte svojho psa, keď nie na vlastnom pozemku, na dedine? Akoby ste riesili takúto zapekaniu situáciu vy?
Alica
19.01.2018
22:02

Na to by som sa pozrela . Ty chod za susedskú zo sťažnosťou že im ráno kikirika kohút . To je to iste

Ďusi
15.12.2017
22:15

Keď ste sa prisťahovali do existujúcej komunity, musíte dodržiavať ich pravidlá.

Jedná sa o nezvládnutú výchovu psa, ktorý nepozná hranice svojho revíru, nepozná vodcu svorky a šteká na všetko, čo sa hýbe aj za jeho výsostným územím. Suseda má pravdu, keď sa sťažuje, ale je to vaša vina, nie vášho psa. Manžel má rozum a pravdu, poslúchnite ho.

A keď si nabudúce zaobstaráte psa, zaobstarajte si aj informácie o jeho výchove, naučte sa to a dodržiavajte. Predídete nie len sťažnostiam, ale aj možnej otrave.

Laco
15.12.2017
21:17

Čo sa má kto starať do tvojho psa . Hádam je to pes tak je jasne že šteka. Pokial ho Máš prihláseného a ockovaneho nech na teba zavolajú aj psiu socialku!

Pridať odpoveď