Mráz

Mráz

Vlasta
05.01.2018
20:46
prosim vas to co je za zimu? Ziaden mraz?! ved ja si ani nechcem predstavit co to bude za skody na tento rok. poda nepremrzla ani stromy to bude skodcov a chorob :/ aky mate na to nazor vy?
Ďusi
06.01.2018
22:35

Bohuš, aké choroby na nás polezú, ak mráz nebude? Skúste vysvetliť nevedomému. A keď mráz bude, ako po iné roky a kliešte budú aj tak, ako to vysvetlíte?

Lacko
06.01.2018
01:39

No nechajme sa prekvapiť či ešte príde mraz . Ale nech je aspoň – 20 až zem poriadne premrzne

Bohuš
05.01.2018
23:27

Hahaha a čo tak choroby čo na nás polezu? Neviem prečo by mal byt niekto hlúpy kto má svoj názor a ešte sa s ním chce verejne podeliť s ostatnými čitateľmi. A ďalšia vec čo take kliešte ? Aj tie sú pre nás osožne keď nepomrznu a ešte sa len nakopia? Treba občas premýšľať skôr ako napisat verejne hanenie druhého …!

Ďusi
05.01.2018
22:11

Za prvé mráz ešte len príde, treba pár dní počkať. Zem má trochu zotrvačnosť a skutočné mrazy vždy prichádzajú až po zimnom slnovrate. To len ľudia majú krátku pamäť a mladí ešte žiadnu skúsenosť.

A že nevymrznú stromy a zem? A prečo by mali? Len hlúpi ľudia si myslia, že hmyz je len škodlivý. Je aj užitočný. A okrem toho, hmyz sa vie schovať v zemi do takej hĺbky, aby prežil. Je naivné ochranu pred škodlivým hmyzom postaviť na tuhej zime. Oveľa lepšie je postarať sa o vtáky, ktoré sa na jar začnú hmyzom živiť a tiež podporovať hmyzích predátorov budovaním hmyzích hotelov. A nepoužívať proti škodcom chemické postreky http://dobreazdravo.sk/…niu-skodcov/ lebo si sami zapríčiňujeme ich rozširovanie, paradoxne.

Pridať odpoveď