Nemecká doga

Nemecká doga

Allicke
13.11.2017
18:28
Čuss psickari, ma tu niekto na dome nemecku dogu ? ake mate s nimi skusenosti ? Myslím s vychovou a tak kolko toho mesacne približne spotrebuje ? financne naklady by ma velmi zaujimali a este ze ci ju mate vo vnutri ci vonku vo voliere?
Macek
16.11.2017
12:06

A ja som ratal ze asi tak 300€ mesacne ,takze sme sa zhodi. a co sa tyka hovien tak to je veru ,,parada´´

Semir
15.11.2017
13:36

doga zozere vsetko.hlavne do jedneho roku treba davat kvalitne granule a doplnat to vitaminovymi tabletkami. pravidelne chodit na kontrolu.nie velmi dlhe prechadzky a hlavne vela vela starostlivosti.doga je urazliva citliva a potrebuje lasku. myslim to celkom vazne! Jedina nevyhoda. SERIE CASTO A VELA – chachacha

Laci
14.11.2017
19:20

moj kludne chrapkal aj vonku cez zimu.ked bola velka zima vonku tak zaliezol do budy. vobec mu to neublizilo a nic sa mu nestalo.

Lyka
13.11.2017
21:43

Este doplnenie: co sa tyka „ubytovania“ psika, ja by som nemecku dogu cez zimu v ziadnom pripde nenechala prenocovat vonku… v lete v pohode , ale v zime urcite nie.

Lyka
13.11.2017
21:42

Ak chces krmit aspon priemernymi granulami alebo nejakym tym priemernym maskom pocitaj na stravu aspon 50 € mesacne,ak spickovym krmivom tak aj dvojnasobok… plus poplatky za ockovanie, odcervenie, dan za psa, nejaka ta voliera, hlavne na zaciatku je to vacsia investicia… ak psik nahodou ochorie su to dalsie naklady na liecbu .

Dulka
13.11.2017
19:35

Konečnú sumu ťažko povedať. Urcite potrebuje kvalitne granule, lebo tie z hypermarketov su dobre akurat tak na to, aby si mu vedela rebra spocitat . Ked tresnem tak z brucha cca 30 € mesacne…(nemam odsledovane, kolko vydrzia granule) My krmime granulami + nejake kuracie maso a vyvar a kosti na hryzkanie. Tie dosť často dostať zadarmo v mäsiarni. Prebýva vonku, Poviem pravdu, vnutri by som nechcela mat take „steniatko“ Buda je zateplena polystyrenom, v zime mu dame nejake handry, alebo seno a pod., sem-tam ho samozrejme pustime dnu sa zohriat emoticon ale aj v tych najvacsich zimach je v pohode a ma ovela lepsiu srst ako vnutri chovany pes. Co sa tyka vychovy je to rozne. My sme mali dvoch-bratov a kazdy z nich bol iny. Jeden je typicky Scooby Doo- hlupuckyemoticon a ten druhy bol ovela rozumnejsi a hravejsi. Ale su to velmi kludne a socialne psy a potrebuju spolocnost a pohladenie

Pridať odpoveď