Strihanie bradača doma

Strihanie bradača doma

Deniell
16.11.2017
21:01
Pokúšali ste sa už niekedy ostrihať bradača doma? Mám totiž fenku - ma 4 roky a po poslednom strihaní bola dosť vyplašená. Keď som ju skúšala dať znova ostrihať, tak po vstupe dnu holičku začala napadať a štekať. Potom utekala von z holičstva, nepomohlo ani to, keď sme boli u inej holičky. Opakovalo sa to iste. Preto som sa rozhodla, že si ju budem strihať sama doma . Len neviete mi poradiť strojček? Na nete ich je milión, len bradač má takú tvrdú srsť.
Prada
20.11.2017
21:02

Ahoj, ja mám slečnu pudličku a taktiež by som potrebovala strojček- strihač. Strihať som sa už naučila nožnicami. Teraz by som chcela strojček ibaže tie psie sú strašne drahé . Bola som v elektrodome a informovala som sa či predávajú nejaké strojčeky aj tam, že by som si ho kúpila na splátky, ale nemajú. Ponúkali mi nejaký za 20 € vraj ho beravajú ľudia ale nevedeli mi povedať že na akú rasu.

Barbora
16.11.2017
23:40

Ja by som ho doma nestrihala . Predsa len musí mat krásny pravidelný strih a nie kadejako ho oholiť

Barbora
16.11.2017
23:40

Ja by som ho doma nestrihala . Predsa len musí mat krásny pravidelný strih a nie kadejako ho oholiť

Mmtinka
16.11.2017
21:14

My máme už tretiu bradáčku a poviem Ti, že so strihaním doma bol vždy problém. Táto posledná sa tiež bojí a trasie. Keď som s ňou bola prvý raz u kaderníčky, tak som tam bola s ňou a ona sa stále utiekala ku mne. Nemohla ju dostrihať. Našťastie sme natrafili na super kaderníčku, ktorá vytvorí pohodu. A zrejme jej dá aj nejakú pastu na ukľudnenie. Ja ju tam zanesiem a o hodinku si prídem pre ňu…Len tam pri tom strihaní nesmiem byť, lebo potom sa nedá.

Pridať odpoveď