Zabíjačka

Zabíjačka

Lolo
07.11.2017
19:59
Blizi sa obdobie zabijacok, čo všetko robíte zo svinky ? Myslím výrobky . A spotrebujete z nej všetko?
drinkerka
16.01.2018
23:55

takmer vsetko, esste aj kosti okusujeme :D

Piśta
10.11.2017
00:44

Ja tiež spotrebujem vsetko. Koza na slaninu, vnútornosti na jelita a tlacienku ako aj uši a čreva na jelitka a tlacenku. O mäse nemusím ani písať

Komandant
08.11.2017
00:07

A čo tak mozočky? Mnamka ! U nás neostane ani deko naviac

Paris
07.11.2017
23:30

Ešte nesmie chýbať aj výborná kapustnicka!

Dáša
07.11.2017
22:13

My robíme klasiku . Klobáska , jelitko , tlačenka a masko samotné na zimu do mraziaka

Pridať odpoveď