Živý vianočný stromček

Živý vianočný stromček

Mirka
12.01.2018
21:07
Presne na toto som čakala . Ako bolo nevyhnutne mat živý vianočný stromček , však ? Dúfam že ste si ich aspoň užili a stalo to zato ho mat ...!
Darinka
14.01.2018
23:09

Vždy keď toto vidím po Vianociach mi je smutno

Ďusi
14.01.2018
22:36

Mirka, môj bývalý šéf vždy hovorieval: „Každý si môže vravieť, čo chce.“ Takže ja vám vaše právo neberiem. Ako si moje vety vyložíte, je len a len na vás. Pekný deň.

Mirka
13.01.2018
23:31

Milý pane . Nepoznáme sa a nemyslím si ze máte právo súdiť alebo posudzovať moju osobu. Ja som čitateľka tejto stránky a preto som sa sem rozhodla nieco pridať . Vidím ze vy tiež prispievate do diskusii a vzdy máte ironické poznámky ku každému jednému článku kde ste sa pripojil. Preto skor myslim ze vy ste velmi zatrpknuta osoba . Majte sa pekne a svetový mier ! :-)

Ďusi
13.01.2018
22:23

Keby ste sa zaoberala vecami, ktoré fungujú (pre vás) namiesto tých, ktoré nefungujú, keby ste venovali čas a energiu veciam, ktoré vás niekam posunú, bola by ste šťastnejšia a spokojnejšia. Keby ste namiesto problémov videla príležitosti, napr, ako vyhodené stromčeky zužitkovať, bola by ste úspešnejšia.

Taktu len plačete a druhým ste na smiech.

Mirka
13.01.2018
16:05

Pane, asi ste to celkom nepochopil… Ja nikomu nerozkazujem a v ziadnom pripade nezavidim. Len mi je smutno ked vidim tie haldy stromcekov pred smetiakmi a uz sa s nimi neda nic spravit. Ani do ZOO ich nemozu zobrat pre zver. ,,Nám´´ spravili radost 2 tyzdne a teraz co?

Ďusi
12.01.2018
21:56

Na Vianočných stromčekoch je krásne to, že nie sú prikázané. Každý sa môže sám rozhodnúť, či si ho (za svoje) kúpi a či bude živý alebo umelý. A tiež sa každý môže rozhodnúť, že so svojím majetkom naloží, ako uzná za vhodné. A niktomu nemôže prikazovať, čo s ním má urobiť. Pretože len ten kto platí, môže rozkazovať. A za Vianočné stromčeky nikto nikomu nedopláca. Ale chcieť niekomu rozkazovať alebo nebodaj vyčítať, že si kúpi stromček, sadený na farme za účelom jeho predaja v piatom roku, to je také slovenské, závistlivé. A tí ostatní už možno vedia http://pestovanie.info/…-vianociach/

Pridať odpoveď