Tipy od partnerov

Ako vybrať kliešta psovi

Sponzorované: Parazitický hmyz neútočí iba na človeka, ale veľmi často si vyberá ako svojich hostiteľov zvieratá. I vaši domáci maznáčikovia sú týmito tvormi ohrození, a to predovšetkým psíky s aktívnejším životným štýlom.

Viac

Najnovšie trendy v líčení: Objavte inšpiratívne techniky a štýly líčenia

Sponzorované: Kozmetický priemysel sa neustále vyvíja, trendy a techniky líčenia sa neustále menia. Či už ste nadšenec do líčenia, alebo s ním len začínate, objavovanie najnovších trendov v oblasti krásy môže byť inšpiratívnym spôsobom, ako experimentovať

Viac
skrášlenie záhrady

5 tipov na skrášlenie letnej záhrady

Nielen veľká, ale aj malá záhrada si vyžaduje starostlivosť. Špeciálnu pozornosť by ste jej mali venovať najmä v lete, keď si ju môžete najviac užívať pri posedeniach s rodinou či kamarátmi.

Viac
druhy orechov

Ktoré orechy môžete pestovať aj u seba na záhrade a ktoré radšej prenechať odborníkom?

Patríte medzi milovníkov orechov? Potom pravdepodobne viete, akú širokú ponuku rôznych orieškov si môžete zaobstarať v obchodoch. Existuje ale aj niekoľko druhov, ktoré si môžete vypestovať sami aj v našich zemepisných podmienkach.

Viac
rohové sedačky

Rohové sedacie súpravy do veľkej obývačky – vytvorte si miesto na odpočinok pre vás a celú rodinu

Sponzorované: Vytvorte si doma pre seba a svoju rodinu priestor, kde môžete relaxovať a tráviť spolu príjemný čas. Rohová sedačka je ten pravý prvok, ktorý vám poskytne veľkorysý priestor na sedenie alebo odpočinok.

Viac
drevodom v prírode

Moderný drevodom dokonale zapadne aj do vidieckeho prostredia

Sponzorované: Pri projekte rodinného domu je okrem iného dobré brať do úvahy aj jeho splynutie s okolitým prostredím. Mnohí sa práve kvôli tomu vyhýbajú stavbe moderného drevodomu v typickom vidieckom prostredí.

Viac
rybárska výbava

Blíži sa kaprárska sezóna: Nezabudnite si povinnú výbavu

Sponzorované: Začiatok hlavnej rybárskej sezóny sa pomaly blíži. Rozhodli ste sa tento rok začať s rybolovom? Poradíme, ako na to a na čo nezabudnúť.

Viac
artróza u psov

Pri artróze je kľúčová správna terapia

Osteoartróza, osteoartritída, artróza či degeneratívne ochorenie kĺbov. S týmito pojmami sa môžete stretnúť nielen u ľudí, ale aj u psov.

Viac