Tipy od partnerov

protikliešťové tablety pre psov

Tabletky pre psov proti kliešťom a blchám ako účinné antiparazitikum

Sponzorované: Nebezpečenstvo výskytu parazitov u psov je vždy veľmi vysoké. Práve parazity sú u nich najčastejším dôvodom zdravotných problémov.

Viac
kvalita konzerv pre psov

Ako spoznáte kvalitnú konzervu pre psov?

Sponzorované: Ponuka stravy pre zvieratá je čoraz širšia. Na trh sa síce dostáva veľa nových kvalitných produktov, ktoré však častokrát zostávajú nepovšimnuté, pretože v obchodoch sa predávajú najmä lacnejšie produkty, ktoré nie sú vždy kvalitné.

Viac
polievanie záhrady

Na toto pred prvými mrazmi nezabudnite.

Sponzorované: Praktické rady, ako pripraviť záhradu na jeseň

Viac
čo je potrebné na prikrmovanie zvery

Príprava na prikrmovanie lesnej zveri sa začína už v lete!

Sponzorované: Zima sa nás každoročne pýta, čo sme robili v lete. Pri pestovaní a chove zvierat v tom máme jasno, no svet existuje aj ďaleko za našim pozemkom. Pre niekoho divý a obávaný, pre iných únikom od reality a relaxom.

Viac
výbava záhradkára

5 vecí, ktoré by nemali chýbať vo výbave záhradkára

Sponzorované: Pýtate sa sami seba, čo všetko by ste si mali zaobstarať do novej záhradky? Trh je preplnený rôznymi produktami, no ktoré si vybrať na začiatok? My vám v článku zhrnieme tie, ktoré by vám skutočne v záhrade nemali chýbať.

Viac

Ako by mal vyzerať ideálny byt pre štvorčlennú domácnosť?

Sponzorované: Chystáte sa ako mladý manželský pár založiť rodinu a ste vo fáze hľadania vlastného bývania? Pomôžeme vám sformovať si predstavu o tom, čo by mal byt pre rodinu s dvoma deťmi spĺňať.

Viac

Praktické tipy, ako pripraviť pôdu na bohatú úrodu

Sponzorované: Mnohí z nás majú v dnešnej náročnej dobe veľmi veľa dôvodov na to, aby považovali obrábanie vlastnej pôdy za jeden z najlepších spôsobov sebestačnosti.

Viac
Príprava domácnosti pre šteniatka

Ako pripraviť domácnosť na príchod šteniatka

Sponzorované: Rozhodli ste sa, že si zaobstaráte nového člena rodiny? Predtým, ako si prinesiete domov vytúžené šteniatko, je potrebné sa naň dostatočne pripraviť.

Viac