Články od Vás

večné včely

Včely boli večne uctievané

Prečo chovať včely? Ak takúto otázku položíte skúsenému včelárovi, ľahko sa stane že sa bude na vás len nechápavo pozerať

Viac
leguán

Chov a starostlivosť o leguána zeleného (Iguana iguana)

Leguán zelený (Iguana iguana) patrí v dospelosti medzi najväčšie druhy jašterov, dorastajú dĺžky 130-180cm z čoho 2/3 dĺžky pripadajú na chvost.

Viac
včely na vŕbe

Vŕby na včelnici

Myslím, že na každej včelnici dobrého hospodára, by nemali chýbať. Rýchlo rastú, ľahko sa množia. Poskytujú tieň, lámu a tíšia vietor, spevňujú a zlepšujú pôdu.

Viac
pes hryzie ruky

Moje šteniatko hryzie. Čo s tým?

Prečo šteniatka hryzú a ako sa s tým vysporiadať

Viac

Na dokonalé akvárium som si musel počkať dlhé roky

Lásku k akvaristike som zdedil po mojom dedovi. Často som ho bez dychu sledoval, ako sa s citom stará o ryby, ako ich kŕmi a ako sa ich dokonca pýta na ich náladu. Po presťahovaní do rodinného domu som konečne mohol svoju vášeň zrealizovať. A spokojnejší

Viac
kvalitné destiláty

Produkty pestovateľov potrebujú lepšie hodnotenie kvality

Pestovatelia produkujú veľa rôznych produktov, ale medzi tie najdôležitejšie patria okrem zeleniny a ovocia aj tie kvapalné pripravované za pomoci kvasiniek, teda vína a destiláty.

Viac
Krmivo pre psy

Zdravý rozum pri výžive psa

Tento príspevok som sa rozhodol napísať potom ako som hľadal informácie o správnej výžive psa, no nemohol nájsť žiadne dôveryhodné odporúčania týkajúce sa zdravej výživy psov.

Viac
nemecký obrovitý strakáč

Môj chov Nemeckého strakáča

Chov králikov plemena nemecký strakáč je moje hobby už viac ako 20 rokov a za ten čas som získal množstvo skúseností, zážitkov no i ocenení. Tu je zopár z nich:

Viac